Рамос Илиадис - Повеќе од 4000 продукти - Продажба на големо.

Ramos Iliadis

Рамос Илиадис од Скопје е водечка фирма во Република Македонија, препознатлива во регионот по своето успешно работење. Фирмата е основана 1993 година и е преставник на грчката фирма Alexandros Iliadis. Успехот се должи на имплементацијата на високи стандарди во работењето, успешна пазарна стратегија и професионален пристап кон работата. Располагаме со преку 4000 производи и постојано работиме на нови идеи и збогатување на нашата понуда.

Нудиме огромен избор на:

  • вештачко цвеќе и производи за цвеќари 
  • производи за​  Home декор во Vintage, Modern, Boho, Rustic cтил
  • репроматеријали за пакување 
  • репроматеријали за декорирање
  • разни видови декоративни саксии, корпи, садови, кутии
  • производи за​ надворешен декор
  • керамика
  • декоративно стакло 
  • сувенири
  • сезонски производи (новогодишни, велигденски,  валентин, летни, Garden артикли).

 Наша цел да им овозможиме на нашите клиенти да создадат подобри вредности и успех во работата.